zondag 21 december 2014

Terugblik op het jaar 2014 en vooruitzicht op het nieuwe jaar

Nu 2014 bijna voorbij is wordt het tijd om eens terug te kijken...

Het jaar 2014 begon voor mij bij mijn oude werkgever waar ik het totaal niet naar mijn zin had. Gelukkig heb ik begin dit jaar de knoop doorgehakt en ervoor gekozen mijn baan op te zeggen en op zoek te gaan naar een nieuwe. Dit lukte, wonder boven wonder, erg snel. Er brak toen een tijd aan van werken en leren. Maar sinds ik hier ben begonnen ga ik weer met heel veel plezier naar mijn werk, ook niet geheel onbelangrijk. Daarnaast liep ik ook nog steeds met een blessure, shinsplints, waar ik dit jaar voor bij een beul heb gelopen en wat maar niet over leek te gaan. Tegen beter weten in uiteindelijk toch met knalroze hoge kousen de Vierdaagse gaan lopen. Dit ging eigenlijk heel erg goed en die heb ik dit jaar dus voor de derde keer uit mogen lopen. Net na de Vierdaagse kregen we het vreselijke nieuws dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was en zou overlijden. Een heftige zomervakantie brak aan waarin we uiteindelijk binnen zes weken mijn moeder moesten begraven. Ik ben achteraf wel heel blij dat we dit op haar manier hebben kunnen doen en trots op mezelf dat ik op de begrafenis gesproken heb. We hebben genoten van elkaar op vakantie in het Hof van Saksen. En ik ben begonnen aan mezelf te werken. Let op wat ik eet en sport drie keer in de week. Ook ben ik begonnen met bootcamp, superzwaar maar erg leuk om te doen.
We zullen een rare, stille kerst tegemoet gaan. Want mijn moeder was altijd erg aanwezig. Maar we zijn lekker samen en daar gaat het om. Daarna komt het nieuwe jaar eraan. Een jaar waarin we alles voor de eerste keer zonder ma gaan doen. Dit zal anders zijn, maar het gaat ons vast en zeker lukken. Maar ook een jaar waarin ik mijn streefgewicht ga halen. Ik een paar keer per week sport en ga bootcampen. Het jaar waarin ik de Vierdaagse voor de vierde keer ga uitlopen, en daar samen met mijn neef een biertje op ga drinken;-). Maar het wordt ook een jaar waarin we van vrienden en familie gaan genieten op vrije dagen, dagjes weg, saunabezoeken en vakanties.
En het wordt het jaar waarin Diémo zijn profiel moet kiezen, Gioya een school moet kiezen en voor het eerst naar de middelbare school gaat. Maxim die naar groep drie gaat en gaat leren lezen. Al met al wordt het dus een heel leuk en spannend jaar waar ik enorm veel zin in heb. Laat maar komen dus 2015!

Voor iedereen die de moeite neemt dit te lezen.....hele fijne dagen en ik hoop dat jullie net zo'n leuk jaar als ik in het vooruitzicht hebben!!!