donderdag 30 april 2015

Hier wordt ik echt heel blij van!

De laatste dag van april. De laatste dag van mijn foto's waar ik blij van wordt. Vandaag heb ik een foto waar ik echt heel blij van wordt en deze wil ik graag met jullie delen. Begin april stelde ik een doel voor mezelf om het geld voor Stichting Vlinderkind in deze maand te verdubbelen. En dat is gelukt! Meer dan dat zelfs. De verkoop van de vlindersleutelhangers gaat zo goed dat ik gisteren 598 euro over heb kunnen maken op mijn sponsorpagina! Dit betekend dat ik nu bijna aan de 1000 euro aan sponsorgeld zit. Bijna is nog niet helemaal, dus wie kan mij over dit magische bedrag heen helpen????


Ook ben ik van de week geïnterviewd op Omroep Houten om aandacht te vragen voor het vlinderkind. Dit interview kun je steeds luisteren via Interview Nathalie Omroep Houten En hoe dichter we bij de vierdaagse komen hoe meer aandacht er gegeven zal worden door de Houtense kranten. Hiervan hou ik jullie zeker op de hoogte.

Via deze blog wil ik ook even aandacht vragen voor al onze sponsors die ervoor zorgen dat wij er netjes bijlopen tijdens de Vierdaagse of een leuke bijdrage hebben geleverd voor de vlindersleutelhangers. Allemaal bedankt!
Schoenmakerij Houten Zuid
De Ligt Cleaning
Newprintz
Schilderservice
Sportbedrukking.com
Studio Dromenvanger
Alles over Haken

We zijn nog steeds op zoek naar mensen die met ons mee willen haken. Wil je meer informatie laat het me dan even weten.

Al met al was het dus een geweldige maand april en ga ik vol goede moed op naar de volgende maand. De vlindersleutelhangers zijn nog steeds te koop, dus bij interesse hoor ik het graag!
Het laatste wat ik nog moet doen is een doel stellen voor de maand mei.....Mijn doel voor de maand mei is een gezellige en warme slaapkamer creëren.