zondag 6 september 2015

Van alles wat

Zo daar ben ik weer. Het is even geleden omdat ik druk was met de Vierdaagse, mijn werk en mijn gezinnetje. De Vierdaagse heb ik met succes uitgelopen en ik heb bijna 1800 euro opgehaald voor Stichting Vlinderkind. Dit was natuurlijk mijn doel van de maand juli. Helaas heb ik door weinig rust na de Vierdaagse een blessure opgelopen wat betekent dat ik momenteel niet kan bootcampen en dus ook niet mee kan doen met de Mudmasters helaas. Maar ik ga natuurlijk wel mee om aan te moedigen. Ik laat mijn maatjes niet vallen hoor!
Mijn doel van augustus was om lekker te genieten van mijn gezinnetje op vakantie en dat is behoorlijk gelukt. Op de camping in Tsjechiƫ zijn veel leuke dingen gedaan en vriendschappen gesloten. En waar de kinderen de eerste dag de camping helemaal niets vonden zijn we de laatste dagen echt gestalkt met de vraag of we volgend jaar weer naar deze camping zouden gaan. Maar dat blijft nog even een vraagteken...
Dan het doel voor september....ik denk dat ik er verstandig aan doe om er deze maand voor te gaan zorgen dat mijn blessure over gaat en ik zo snel mogelijk weer kan gaan sporten. Want ik merk wel dat het beter is voor mijn lichaam om iets te doen.

Tevens ga ik dit najaar beginnen aan iets nieuws. Ik wil een deken gaan haken. Iedereen die mij kent weet dat ik niet kan haken. Maar ik heb mijn doelen gericht op een mooie streepjesdeken die ik graag wil hebben, maar dan wel zelf gehaakt. Dus dat wordt wol en haaknaalden kopen en vele filmpjes kijken via youtube. Voor nu laat ik het hier even bij. Als ik weer wat leuks heb laat ik het jullie weten.