woensdag 31 januari 2018

And the winner is...

Vandaag is het dan zover! Ik ga bekend maken wie ik het komende jaar ga verrassen met iets leuks.

Ik heb mijn jongste draakje bereid gevonden de lootjes te trekken. Dus ga lekker zitten en geniet ervan. De gelukkigen zullen dus voor het einde van het jaar door mij verrast worden op een moment dat je het niet verwacht of juist even kan gebruiken.
De overige lootjes bewaar ik. Wie weet trekken we later in het jaar nog een aantal lootjes!!!



woensdag 10 januari 2018

Wie goed doet, goed ontmoet...

Wie goed doet, goed ontmoet. Daar geloof ik echt in. Alleen is iedereen tegenwoordig druk druk druk waardoor er steeds minder aan een ander gedacht wordt en mensen steeds minder voor elkaar doen. En ditzelfde geldt voor mij. Je wordt opgeslokt door werk, gezin en andere dingen. En zonder dat je er erg in hebt is er weer een week, maand of jaar voorbij. Dus tijd voor een andere aanpak!

Ik wil kijken of ik 2018 op een vriendschappelijke en liefdevolle manier kan beginnen door iets voor een ander te gaan doen. Deze actie is een aantal jaar geleden al eens langs gekomen op Facebook, maar wil ik weer oppakken. De bedoeling is om mensen in mijn omgeving te gaan verrassen. De verassing kan van alles zijn: een boek, een kaart, iets zelfgemaakt of een andere (grappige) verrassing. Als je door mij verrast wilt worden laat dan een reactie achter onder dit bericht. Dit mag op Facebook of op Instagram. Iedereen die reageert maakt kans komend jaar door mij verrast te worden. Op 31 januari gaan alle reacties in een hoge hoed en trek ik de vijf gelukkigen.

Je zult je presentje toegestuurd of overhandigd krijgen op een moment dat ik iets tegenkom dat ik bij jou vind passen en je blij zal maken. Vergeet, als je uitgekozen wordt, dus niet om me je adres te sturen!

Het zou leuk zijn als degene die verrast gaan worden dit oppakken en op hun beurt weer iemand anders blij maken. Dat zou toch gaaf zijn...dat dit zich langzaam verspreid en 2018 een liefdevol jaar gaat worden waar we weer wat voor elkaar over hebben. Maar dit is geen verplichting, dus laat dat geen reden zijn om niet te reageren.

Laten we in 2018 meer leuke dingen voor elkaar doen, zonder bijbedoelingen, maar met het enige doel, een glimlach op elkaars gezicht te toveren en elkaar te laten zien dat we aan elkaar denken....