vrijdag 1 maart 2019

Nationale complimentendag

Vandaag, 1 maart, is het weer Nationale Complimentendag. Een dag waar ik altijd aandacht aan besteed, dus vandaag natuurlijk ook. En dus wil ik ook vandaag een aantal mensen in mijn omgeving een welgemeend compliment geven.

Allereerst wil ik mijn collega's van vandaag een compliment geven. Wat een heftige dienst hebben wij gehad, maar wat hebben wij goed samengewerkt vandaag! Daar ben ik jullie dankbaar voor. Dus hierbij een compliment voor Marthe, Suzanne, Roy en Eugenie.

Natuurlijk mijn vriendin Barbara, die na het overlijden van haar zoon Justin, een stichting is opgestart die gezinnen met een ongeneeslijk ziek kind een weekend op Terschelling aanbiedt. Wat ben ik trots op haar hoe zij dit allemaal doet en hoe zij van alles voor elkaar krijgt.

Ook een compliment voor mijn collega's Larissa, Marloes, Bea en Maud. Gewoon omdat ik altijd erg fijn met jullie samenwerk.
En collega Fabiënne, die mijn grote voorbeeld is op het gebied van afvallen. Ik hoop het gauw weer zo goed als jij op te pakken. Want wat ben jij goed bezig zeg!

Twee mensen die ik zeker niet mag vergeten. Mijn twee zussen Monique en Samantha. Die altijd voor me klaar staan en er altijd voor me zijn. Ik ben zo blij met twee zussen als jullie!

Een compliment voor mijn petekind Bas. Je wordt steeds ouder, en hopelijk ook wat wijzer, maar ik vind je echt steeds leuker worden. Blijf zoals je bent, en gebruik niet teveel bier, dan komt het echt wel goed hihi.

Pammela, jou vergeet ik natuurlijk niet. Jij bent echt een vriendin uit duizenden. Iemand die er altijd is al bel ik je midden in de nacht. Er komt ooit een moment dat ik dit allemaal voor jou terug kan doen.

En als laatste natuurlijk Dave, mijn grote steun en toeverlaat. Ook al heb ik mijn dag niet of zie ik het even niet meer zitten dan ben jij er altijd. Die rust, die liefde, dat gaat nooit meer over.

Deze complimenten komen niet uit de lucht vallen, maar komen recht uit mijn hart. Je hoeft hier niets mee te doen, ik wil alleen dat jullie dit weten.
Dikke knuffel van mij