woensdag 15 december 2021

Stoppen

De titel zegt het eigenlijk al, ik heb besloten te stoppen met mijn blog. Mijn blog dat ik al zeven jaar schrijf. Al zeven jaar deel ik al mijn verhalen via dit blog, maar nu ga ik stoppen.

Na bijna twee jaar Corona merk ik dat ik weinig zin heb om dingen te ondernemen. Ditzelfde geldt ook voor mijn blog. Voor wie schrijf ik dit? Wie leest dit nog? Etc. Dus daarom heb ik besloten om te stoppen. Ik ga deze zeven jaar aan blogs wel bewaren voor mijn kinderen. Ik hoop dat zij het leuk vinden om dit ooit terug te lezen.
Ik zal aan het einde van het jaar ook mijn instagramnaam gaan veranderen naar mijn eigen naam. En via mijn instagram hoop ik nog steeds mensen te kunnen verrassen, te laten lachen en te laten genieten van de dingen die ik meemaak, maar dus niet meer via een blog.

Via deze weg wil ik alle lieve mensen dichtbij mij, maar ook de mensen die mij volgen en wat verder weg staan hele fijne feestdagen toewensen. Geniet ervan met jullie naasten en laten we hopen dat 2022 een fantastisch jaar wordt waarin Corona steeds meer op de achtergrond verdwijnt en we weer met elkaar kunnen genieten van al het moois dat er is!
En ergens mee stoppen betekend vaak ook weer dat er weer tijd is voor wat nieuws!

Liefs Drakenmama (Nathalie)