zondag 13 juli 2014

Nog maar één nachtje

Morgen is het dan zover....dan ga ik richting Nijmegen voor de Vierdaagse. Vandaag de laatste dingen regelen, tas pakken en dan ben ik er klaar voor. Ik heb naar aanleiding van mijn vorige blog geluisterd naar een goed advies wat ik kreeg en geprobeerd de rest hier los te laten. Ik vind het erg lastig, maar het komt vast wel goed hier thuis. Ik ga vijf dagen mijn lieve mannetje en kids achter laten voor een weekje gezelligheid in Nijmegen. Dit is het derde jaar dat ik ga lopen en ik heb er zin in. Morgen ga ik mij als eerste aanmelden op het wedren en even de sfeer proeven in de stad. Daarna ga ik richting camping waar ik de eerste nacht bij mijn oom en tante ga slapen. De rest van de week slaap ik op dezelfde camping bij mijn grote neef. Deze bikkels lopen allemaal met gemak de 50 km. Ik ga 40 km. per dag lopen en hoop daar leuke mensen te ontmoeten en lekker weer te hebben. Tevens ben ik helemaal voorbereid om mezelf te vermaken met een ipod voor muziek, een extra batterij voor mijn telefoon en aansluiting op mijn laptop om op een wifi-vrije camping toch mijn blog te kunnen schrijven. Ik hoop dat jullie mij de komende dagen gaan volgen en mij door de moeilijke momenten heen zullen slepen, want die zullen er ook vast komen. Fijne dag allemaal en tot morgen!
Groeten een goed voorbereidde mama

Je kunt mij volgen via een app 4follower. Het nadeel is dat je voor deze app moet betalen. Mijn loopnummer is 40-W-467.

maandag 7 juli 2014

Rennen, vliegen, hollen.....

Nog even een verjaardag van een juf, een dansuitvoering, voorbereidingen voor scoutingkamp, laatste zwemles. Ja het hoort er allemaal bij zo aan het aan het einde van het schooljaar. Het lijkt wel of we allemaal het hele jaar naar die weken toeleven en pas dan echt iets gaan doen. En dan moeten we dus rennen om alles op tijd af te hebben, ingeleverd te krijgen en noem maar op. Ook ik heb daar dit jaar weer last van. En ieder jaar neem ik mij voor mezelf goed voor te bereiden, maar soms ben je afhankelijk van anderen en lukt het gewoon niet. Dit jaar is het net als vorig jaar een drama aan het einde van het schooljaar omdat ik er zelf de laatste week niet ben. Ik heb namelijk mijn Vierdaagse weekje. Dat betekent dus dat ik nu, gelukkig ben ik vrij, dubbel zo hard moet rennen, vliegen, hollen om alles een week eerder af te krijgen. Dus ben ik deze week al bezig alles af te ronden en klaar te leggen zodat iedereen zijn of haar ding kan afronden. Ben ik kleding aan het maken voor kamp, verjaardagscadeautjes aan het knutselen, maar ook een boodschappen lijst voor volgende week maken, een lijst maken wie wanneer waar moet zijn en waar en wat er volgende week gegeten wordt. Tja ik weet wat jullie nu denken, dat zoeken ze zelf maar uit. Maar dat kan ik helaas niet. Ik wil het allemaal geregeld hebben in mijn hoofd zodat ik volgende week met een gerust hart kan gaan lopen. En bovenop alles ben ik bezig met de voorbereidingen voor de Vierdaagse zelf. Dat betekent langzaam aan spullen klaar gaan zetten, een outfit bedenken, contact opnemen met de familie over mijn slaapplaats. Outfit heb ik vandaag gekozen. Ik loop met roze compressiekousen aan, dus daar moet wel iets passends bij en volgens mij is dat gelukt. Oordeel zelf maar.




















Vanaf volgende week probeer ik dus dagelijks te bloggen vanuit Nijmegen. Hier zal ik bij mijn familie, die mij besmet hebben met het Vierdaagsevirus, verblijven op de camping. En zal ik 's avonds proberen jullie op de hoogte brengen van al mijn belevenissen daar. Dit jaar zal het voor mij ook anders zijn dan voorgaande jaren omdat ik voor het eerst zonder wandelpartner ga lopen. Dit betekent natuurlijk niet dat ik alleen loop, maar het zal toch anders zijn. Dus ook best spannend, maar dat komt vast wel goed. Ik ga lekker aftellen......nog 7,5 dag......
Groetjes een drukke mama