dinsdag 31 maart 2015

Goede voornemens en Stichting Vlinderkind

Daar was ik weer met mijn goede voornemens van dit jaar! Ik ben eindelijk met Gioya een dagje weg geweest. We zijn naar Amsterdam geweest en het enige wat zij wilde was shoppen. Ik heb me eraan overgegeven en we hebben een geweldige dag gehad. Ook is mijn huis van boven naar beneden gedaan. Puingeruimd, opgeruimd en gepoetst. Het nam even wat tijd in beslag maar het is heerlijk nu alles zo opgeruimd is. Daarnaast gaan we gewoon verder met goede voornemens en ga ik in september meedoen aan de mudrace! We zijn tenslotte niet voor niks zo hard aan het trainen toch? Mijn goede voornemens voor de komende maand is in ieder geval morgen iemand enorm in de zeik nemen....dat moet toch lukken hihi....Dus wees op je hoede. En verder ga ik jullie 30 dagen verblijden met een foto van iets wat me blij maakt die dag.

Daarnaast ben ik, zoals jullie weten, sponsoren aan het verzamelen voor mijn sponsorloop bij de Vierdaagse. Het is even wat stiller geweest, maar we zijn nu actiever bezig dan hiervoor. Hoe komt dat? Twee weken geleden is het vlinderkindje dat in Houten geboren was in december overleden. Dit hakte er ook bij mij best wel in. Ik vond het dus ook niet gepast om op zo'n moment heel veel aandacht aan de sponsorloop te besteden. Ik heb de ouders van het vlinderkindje een volgeschreven kaart gestuurd waarin ik met ze meeleef en ze uitleg wat mijn plannen zijn de komende maanden en dat ik hoop dat ze het niet vervelend vinden als ik hiermee doorga. Ik kan me namelijk voorstellen dat het allemaal erg confronterend voor hen is nu. Ook heb ik hen een eerste roze exemplaar van de vlindersleutelhanger gegeven. Dat voelde goed om dat te doen. Als reactie op mijn kaart vertelde ze mij via via dat ik zeker door moest gaan en dat zij hopen dat ik heel veel geld ophaal voor Stichting Vlinderkind. Dat was voor mij een soort groen licht om door te gaan. Dus een advertentie geplaatst op een plaatselijke facebook om meer mensen te krijgen die willen helpen met haken. En dat werkte! Er zijn nu zo'n tien, voor mij onbekende vrouwen, aan het haken voor dit goede doel. Ik vind het echt zo geweldig! Daarnaast heb ik een oproep geplaatst voor de sponsoring van onze t-shirts en ook dat lijkt te lukken! Door die aandacht op facebook ben ik benaderd door radio Houten om binnenkort in de uitzending te komen voor een interview. Doodeng natuurlijk, maar alles voor het goede doel! En omdat er twee dames van Studio Dromenvanger aan het haken zijn wilden zij graag een interview op hun website zetten over dit onderwerp. Check hun website voor het interview met mij: Studio Dromenvanger. Het gaat ineens als een lopend vuurtje en we zijn er nog niet. Donderdag komen er twee collectebussen van de stichting die ik op twee plekken wil zetten zodat we daar ook nog geld op kunnen halen. Ideeën voor deze plekken zijn welkom. En ook als je graag een poster wil hebben om op te hangen in een winkel, ziekenhuis, school o.i.d. Daarnaast zullen binnenkort de sleutelhangers aangeboden worden, dus ook daar hopen we veel geld mee op te halen voor Stichting Vlinderkind.
Mijn goede doel voornemen voor april is dan ook om het bedrag te verdubbelen! Dus eind april wil ik op mimimaal 720 euro zitten!

Dus heb je een goed idee of een tip voor me dan hoor ik het graag!!!!

En hou mijn facebook in de gaten voor alles wat er speelt..... Op naar een geweldige maand april!!!!

donderdag 5 maart 2015

Mijn doelen

In februari had ik besloten met alle gezinsleden afzonderlijk iets leuks te gaan doen. Wat qualitytime. Helaas is het nog niet helemaal gelukt i.v.m. ziekte en andere afspraken. Wel ben ik met Diémo naar Amsterdam geweest en hebben we samen genoten bij de Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds. Erg leuk was om te zien dat hij dit totaal niet verwacht had. Daarnaast ben ik vorige week met Maxim naar de Efteling geweest. Hij was hier nog nooit geweest en we hadden tijd tekort om alles te kunnen zien, maar ook dat was geweldig. Gioya is de komende maand aan de beurt en ook daar heb ik een leuk plannetje voor. En ook met David ga ik nog lekker even weg. Dan is het nu alweer maart en moet ik mijn nieuwe doel gaan vaststellen. Mijn nieuwe doel heeft alles te maken met de lente en schoonschip maken. Deze maand wil ik van boven naar beneden het huis goed aanpakken, oftewel een lenteschoonmaak houden. Kasten uitmesten, en alles wegdoen wat we niet meer gebruiken. Eens in de zoveel tijd moet je dat even doen, want een opgeruimd huis betekend een opgeruimd hoofd. En dat is weer goed voor mij. Dan ben ik zo meteen helemaal klaar voor de lente....ik kan niet wachten...